+4542679011 [email protected]

Billeder, jeg vil elske for evigt – og det endda fra en redigeringskritisk bridezilla, der har læst medievidenskab.

“Så skal jeg have Danmarks bedste bryllupsfotograf” var det første jeg tænkte, da min kæreste friede til mig. For mig, der arbejder med billedmedier til daglig, og har fulgt med på diverse amerikanske bryllupsblogs i årevis var mine bryllupsbilleder vigtigere for mig end min brudekjole, end bryllupsmiddagen, end blomsterne … ja, næsten vigtigere end min kommende mand. Jeg vidste præcis, hvad jeg ville have – og jeg må sige, at mine forventninger blev mere end indfriet af Vores Store Dag. Vores topprofessionelle og meget søde fotograf formåede at få det absolut bedste frem i både os og vore gæster. Han blendede så godt ind i mængden, at selv vores normalt fotosky familiemedlemmer slappede af og lod sig forevige – og mine specielle redigeringsønsker om douche vintagestil med ekstra sommervarme er ramt spot on.
Vi havde fornøjelsen af fotografens selskab fra vielse til brudevals – og især billederne taget under de taler, som folk holdt for os er noget helt særligt. De er fulde af varme, smil, lykke og magi.
Et bryllup varer kun én dag, men vores vil være så meget mere levende at huske tilbage på på grund af Vores Store Dag. De får mine varmeste anbefalinger. Så kommende brude – køb en brugt kjole som jeg og sæt Vores Store Dag på budgettet i stedet.
KH
Lise og Niels Christian Selchau-Mark