Uden tvivl de smukkeste billeder

Jeanne og Lars brudepar udtalelse: Jeg kendte bryllupsfotograf voresstoredag.dk fra en veninde som blev gift, og jeg har meget styr på fotografer og billeder. Allerede for 1 år siden, talte jeg med fotografen, da jeg var brudepige hvor han var fotograf. Jeg fortalte, at hvis jeg en dag var så heldig at skulle giftes – så ville jeg bruge dem UDEN TVIVL.    

Jeg blev gift lørdag d. 19 juli og vi holdte vores bryllup på Sonnerupgaard. Jeg har på ingen måde fortrudt, at jeg valgte dem – det var det første jeg fik på plads og det JEG ALDRIG ville gå på kompromis med. Jeg er SÅ utrolig lykkelig og glad for billederne, og fotografen faldt fuldstændig ind i rollen, som en god ven og ingen “lagde” mærke til ham på den gode måde, at han har fanget de mest utrolige billeder og øjeblikke, og man lagde ikke engang mærke til at han var der.

Jeg kan kun ANBEFALE alle at vælge voresstoredag.dk som fotograf, vi havde dem fra morgen til lige efter bryllupsdansen, og WOUW sidder med tårer og ser billederne igennem – I ER DE BEDSTE og jeg elsker hver og enkelt billede – I FANGER DET HELE.  

Til fotografen – du er så behagelig, fantastisk og en smilende ligetil fotograf – du kan rolig være stolt af dit arbejde og din person 🙂   Mvh Hr. & Fru Ebler 🙂 (Jeanne og Lars brudepar)

Jeanne i døren på Sonnerupgaard
Jeanne i døren på Sonnerupgaard