Hvad hedder i?

Sabrina og Steffen

Hvilken dato skal i giftes?

27 august 2016

Hvor skal jeres bryllup holdes? Og hvorfor har i valgt netop det sted?

Vores bryllup skal holdes på Rødekro Kro ved Aabenraa, som er meget lokalt. Det lokale er vigtigt for os, vi er i “udkantsområdet” som desværre er blevet et meget populært navn. Så det er vigtigt for os, at bakke op, og samtidig konstant blive mindet om brylluppet, hver gang vi skal ned for at handle eller andet, fordi vi køre lige forbi det.

foto-bryllup

Har i et tema for brylluppet? Hvorfor valgte i det?

vi har ikke et tema for festen, traditionelt og romantisk indtil bryllupsdansen, og herefter en blanding af et bryllup og en fest ala 30 års fødselsdag.

Hvorfor vil i gerne vinde bryllupsfotograf Vores Store Dag til jeres bryllup?

vi vil rigtig gerne vinde en bryllupsfotografering, da billeder er noget jeg (bruden) sætter stor pris på. Jeg elsker billeder, og tager flittigt selv mange.

Hvad kan i bedst lide ved Vores Store Dags billedstil?

Vi har endnu ikke valgt en bryllupsfotograf af flere årsager, men den største er, at det har været svært at finde en stil der matchede vores. Vi er ikke til pladderromantiske billeder, men måske lidt mere specielle, der fanger de rigtige blikke

Hvor mange vidoer er der på VSD´s youtube kanal?

Meget svært spørgsmål, det har jeg ikke it tække til at finde ud af, når google ikke kan give mig svaret.. 😉

Hvordan mødte i hinanden?

Vi mødte hinanden, i 2006, på elev-finansuddannelsen som 19 og 21 år gamle. Jeg trådte ind i klasselokalet som en af de sidste piger, og Steffen smilede sødt til mig, og det sagde klik for os begge. Steffen kæmpede en kamp for at få mig som kæreste, for da jeg netop havde afsluttet et andet forhold, følte jeg mig ikke helt klar til at binde mig. Det ender faktisk med, at Steffen flytter til KBH, og jeg bliver i Sønderjylland. Så finder jeg ud af, at jeg gerne vil have ham, og jeg får ham lokket tilbage til Sønderjylland. Da han kom retur, flyttede vi i min lejlighed, den var desværre plaget af skimmelsvamp, så vi måtte flytte akut i hans forældres sommerhus. Inden for et år, havde vi købt vores eget hus (her er vi 22 og 24 år gamle), 5 dage efter vi flytter ind i huset, finder vi ud af, at jeg er gravid. Vi bliver noget overrasket, det var ikke en del af planen, og vi havde godt nok færdiggjort vores elevuddannelse og havde et job, men vi var også i gang med den akademiske uddannelse, der tog meget af vores tid. Vi fik vores søn Lasse, vi færdiggjorde vores akademiske uddannelse, fik vores datter Anna, alt imens Steffen også færdiggjorde sin HD 2.del.

Hvordan foregik frieriet?

Frieriet foregik til Steffens 30 års fødselsdag, men forhistorien er lidt sjov. Aftenen inden, er jeg til et arrangement hvor jeg vælter og brækker min albue. Den skal syes sammen med skruer, og er temmelig smertefuldt. Det var mig der havde koordineret hele festen, så Steffen var lidt panikken. Nu skulle han pludselig stå med festen, børnene og frieriet helt alene. Han klarede opgaven flot, selvom jeg måske ikke selv havde valgt bordkort som post its.. 🙂 Selve frieriet, havde han hemmelighedsfuldt flettet ind i velkomst talen, mens hele salen intet vidste, før han bad mig, om at rejse mig op. I mine øjne, var det perfekt at dele den romantiske oplevelse med alle dem vi holder af. Og midt i kaos, meget typisk os.

Hvor mange gæster skal med til brylluppet?

Vi bliver ca. 55 til vores bryllup

Skal i vies i kirken eller ved en borgerlig vielse? Og hvor?

vi skal vies i kirken, samme kirke som vores børn er døbt i. En meget smuk lokal kirke, vi kan se fra vores hjem.

Hvad synes i om bryllupsmessen? Og hvilken by besøgte i bryllupsmessen (hvis nogen)?

Jeg skal på bryllupsmesse den 31.1 i Vejle Billetterne er købt, også til mine 4 tætteste veninder. Vi har booket bord på Cafe Lido til en brunch inden.

Er Bryllupsfotograf Vores Store Dag landsdækkende bryllupsfotografer?

I er landsdækkende fotografer.

Hvem har i hyret til musik? Band? DJ? Jukeboks? (Hvad er navnet på bandet eller Dj´en)

Vi har hyret det mest perfekte band til os, der hedder Soup, Stieg and Ice. De er vildt dygtige, og meget undervurderet når man ser dem. De kan spille alt, og er fair i prisen.

Hvordan har i fundet vores hjemmeside?

Vi har fundet jer via facebook.

Hvem leverer brudekjolen?

Askepot og Valentino i Tønder, er det mest perfekte og profesionelle sted, jeg har været. De har de smukkeste kjoler, i lækker kvalitet, og en evne til at se, hvad der passer til ens figur. De fik mig som brud i centrum, men stadig med rigtig god opmærksomhed til de jeg havde taget med. Mor, søster, svigerinde og svigermor.

Hvem skal stå for hår og makeup?

Min lokale yndlings kostmetolog BeautyLooksByLine skal lægge min make-up. – Min svigerinde skal sætte mit hår.

Hvem laver jeres brudebuket?

Brudebukketten ville jeg egentlig gerne have min mor til at lave, men hun tør ikke. Så jeg tror det bliver Mariannes blomster i Agerskov, de har et samarbejde med Rødekro kro, så brudebuket matcher bordpynten.

Hvem laver bryllupskagen?

Bryllupskagen laver mit arbejdes kantine kok, han er vildt dygtig. Tommy .

Hvor køber i vielsesringene (hos hvem?)

Vi har endnu ikke købt vielsesringe, men kunne forestille mig det blev Vibholm i Aabenraa.

Skal i på bryllupsrejse? (Hvis ja, hvorhen?)

vi skal helt sikkert på bryllupsrejse, og vi skal have børnene med. Så det bliver nok først i forsommer 2017. Vi ønsker os penge til brylluppet, så der er plads til en speciel rejse.

Hvor vigtige minder er jeres bryllupsbilleder?

Bryllupsbilleder er virkelig vigtige, det er det eneste der er tilbage som evigt minde (udover de mentale minder)

Laver voresstoredag.dk anden slags fotografering?

I tilbyder også boudoir fotografering, og erhvervsfotografering.

Hænger pris og kvalitet sammen?

Pris og kvalitet hænger altid sammen.. som min far altid siger, du får hvad du betaler for. . 🙂

Hvad glæder i jer mest til på den store dag?

Vi glæder os aller mest til, at fejre kærligheden.. at vi efter alt hvad vi har været igennem, stadig er overbeviste om, at vi skal være sammen for altid. At fejre det, med alle dem vi holder af, og bagefter kunne mindes den gode fest.

Læs mere nyt om vores store dag her

[envira-gallery id=”62210″]